O SYSTENIE FRANCZYZOWYM
Presto to sieć lokali gastronomicznych, łączących w sobie elementy pizzerii i włoskiej restauracji. Wyróżnia nas doskonały smak potraw, niepowtarzalny wystrój lokali nawiązujących wyglądem i atmosferą do włoskich trattorii i oryginalne, opalane drewnem piece do pizzy.
Sieć rozpoczęła działalność w 1998 roku w Łodzi. Przeszło dziesięcioletnia obecność na rynku gastronomicznym pozwoliła nam zdobyć wiedzę i doświadczenie, a także wypracować procedury i standardy prowadzenia włoskich restauracji, z których obecnie mogą korzystać nasi Franczyzobiorcy.
Franczyzobiorcy sieci z powodzeniem prowadzą dziś lokale w kilku miastach Polski. Poszukujemy kolejnych osób zainteresowanych prowadzeniem własnej włoskiej restauracji na terenie całego kraju. Zapewniamy możliwość działania w ramach sieci o stabilnej i ugruntowanej pozycji rynkowej, dostęp do sprawdzonego know how, a także stałą pomoc i wsparcie ze strony wykwalifikowanego personelu Franczyzodawcy przez cały okres współpracy.