O SYSTENIE FRANCZYZOWYM
Restauracja szybkiej obsługi "Obiadek" zadebiutowała na szczecińskim rynku w 2003 roku zyskując od samego początku coraz to większe grono stałych klientów. Nasza oferta skierowana jest przede wszystkim do osób ceniących sobie smaczne tanie jedzenie, jednakże nie mających czasu na codziennie przygotowywanie posiłków w domu.
Miła i szybka obsługa, przystępne ceny i przede wszystkim smaczne, domowe potrawy kuchni polskiej to niewątpliwie największe atuty naszego lokalu.
DLA PIERWSZYCH 3 OSÓB OPŁATA WSTĘPNA WYNOSI O ZŁOTYCH!
W związku z dynamicznym rozwojem sieci lokali OBIADEK oferujemy możliwość poprowadzenia własnego lokalu pod naszą marką. Franczyza gastronomiczna, to rodzaj współpracy pomiędzy siecią lokali gastronomicznych (franczyzodawcą), a właścicielem lokalu gastronomicznego (franczyzobiorcą), w trakcie której sieć pozwala restauratorowi korzystać ze swojej nazwy, określonych procedur operacyjnych oraz udostępnia mu przepisy i receptury produkcji potraw z oferty lokali. W zamian za to właściciel lokalu uiszcza na rzecz sieci określone umową opłaty franczyzowe.
Nasi franczyzobiorcy prowadzą działalność w oparciu o procedury, receptury i technologie wypracowane przez nas w ciągu kilkuletniej obecności na polskim rynku. Przeprowadzamy franczyzobiorców przez proces przygotowania lokalu do otwarcia, polecamy dostawców sprzętu, wyposażenia i zaopatrzenia, przekazujemy receptury przyrządzania dań i technologię ich produkcji, a także uczymy w praktyce jak skutecznie zarządzać lokalem naszej sieci. Przez cały okres współpracy zapewniamy też stałą pomoc i doradztwo w każdym aspekcie związanym z prowadzeniem lokalu OBIADEK.