O SYSTENIE FRANCZYZOWYM
Fabryka Pizzy powstała w 2000 roku. Od początku swego istnienia stawiamy sobie za cel stworzenie miejsca, z którego klienci nie będą chcieli wyjść. Stylowe wnętrza i profesjonalna obsługa to standardy które cechują nasze lokale. Jednak najważniejsze dla nas to pyszne jedzenie stworzone z najwyższej jakości produktów.
Na nasze menu składają się własne oparte na włoskiej kuchni, ciągle doskonalone receptury. W ofercie oprócz firmowej pizzy, znajduje się szeroka gama opartych na włoskich przepisach makaronów, przystawek czy deserów. Nasze gnocchi oraz bombery czy unikalne nazwy dań takie jak Gorący zBoczek, Yes Ser! czy Tygrysica w nocy są rozpoznawalne wśród mieszkańców Krakowa.
Zdobyte doświadczenie i mocna pozycja na rynku skłoniła nas do podzielnia się naszą marką. Dlatego pragniemy zaprosić Państwa do przyłączenia się naszego systemu franczyzowego.
Oferujemy markę i swoją metodę prowadzenia przedsiębiorstwa, którą sami wcześniej wypróbowaliśmy i która sprawdza się na rynku gastronomicznym.